De Crew

De Crew

Tanja

Tanja
Instructeur RPM, Bodybalance, Bodypump, Groepslessen

Na een actieve sportloopbaan? en flink wat werkervaring in de fitness besloten Jan en ik om in 2005 Fitness Fitaal te starten. Mooi als je van je hobby je werk kunt maken. Mijn grootste uitdaging is om mensen in een groep in een verantwoorde training het maximale uit zichzelf te halen. Nieuwsgierig? Doe een keer mee en ervaar hoe effectief en gezellig een groepsles is.

Jan

Jan
Directeur

Hier samen met mijn toekomstige opvolger Thomas Na jaren werkzaam geweest te zijn in het Civiel Technisch Onderwijs, en daar verschillende functies bekleed te hebben. In 2005 door Tanja in de Fitness beland. Ik houd mij voornamelijk bezig met de zakelijke kant van Fitness Fitaal. Maar draai indien nodig ook een Bar/Receptie dienst mee. Ook til ik regelmatig aan de gewichten. Dus de kans dat wij elkaar binnen Fitaal tegen komen is ruimschoots aanwezig. Ik zou zeggen tot ziens bij Fitness Fitaal!

Arjen

Arjen
Stagebegeleider, Medische Fitness, instructeur RPM,Cycling,Grit, Kidz Fitaal, Bodysupport coach, testleider Fitmate

Ik ben een van die mensen die van hun hobby hun beroep heeft kunnen en mogen maken. Het werken met mensen vind ik veel te leuk zowel individueel als in groepsverband. Sporten moet in de basis leuk zijn! Is het leuk, dan komt het rendement of de effecten van het bewegen vanzelf.

Heb je vragen of wil je advies met betrekking tot de fitness(trainingskaart of eventuele blessure), de fietslessen of Grit? Spreek me gerust aan, maak van je hart geen moordkuil!

Hobby's / interesses
Gezellig babbelen (kom ook nooit weg ergens) en natuurlijk van alles wat met sport te maken heeft (beroeps deformatie?).

Michel

Michel
Instructeur individuele en medische fitness, bodypump, bodycombat, CXworx en Bodysupport coach

Mijn naam is Michel Labeur, ik werk alweer enkele jaren bij Fitness Fitaal. Ik ben begonnen als stagiaire, en ben tegenwoordig in vaste dienst bij Fitness Fitaal.
Wat doe ik daar dan? Het grootste gedeelte van de tijd ben ik werkzaam als (medisch) fitnessinstructeur. Daarnaast geef ik ook verschillende groepslessen: Bodycombat, Bodypump, Kidz fitaal en af en toe heb ik de eer om een Aer / Fit of een Fitaal Plus les te verzorgen. Dit doe ik met veel plezier. Naast werken bij Fitness Fitaal, sport ik zelf ook erg graag.

Hobby's / interesses
Mijn hobby's zijn dus (verrassend) trainen, bezig zijn met voeding en ja natuurlijk lekker babbelen.

Wil je nog meer van me weten? Vraag het me!

Jessica

Jessica
Instructeur Power Yoga

Mijn interesse voor yoga is begonnen toen ik voor onbepaalde tijd in Thailand woonde en er mee in aanraking kwam. Door de yoga ben ik fysiek en mentaal gegroeid en dat stimuleerde me om er iets mee te gaan doen.
Na mijn verblijf in Thailand, waar ik een gedeelte van een yoga opleiding volgde, ben ik in Nederland een Ashtanga Vinyasa- en Power Yoga opleiding gaan doen bij een Yoga-teacher in Amsterdam. Ik houd mij nu vooral bezig met de actieve vormen van yoga zoals Ashtanga Vinyasa / Power Yoga en Freestyle yoga waar ik ook les in geef. Ik heb zelf les gehad en volg nog steeds lessen van vooraanstaande Yoga docenten in o.a. Nederland, België en Thailand.

Jos

Jos
Instructeur cycling, bodypump

Als sporter geboren heb ik mijn jeugd zwemmend van wedstrijd naar wedstrijd doorgebracht. Ondertussen heb ik het badwater verruild voor de sportstudio en daar kun je mij dan ook tegen komen als instructeur of gewoon in de studio of aan de bar want Fitness Fitaal geeft mij een gevoel van thuis, ik ben er altijd welkom en vind het heerlijk om een ander er ook welkom te heten en mijn passie voor sport op hun over te brengen! Het lesgeven is niet alleen sporten, maar vooral het zien groeien van de mensen voor je, hen op een hoog niveau brengen, hun grenzen verleggen, daar geniet ik zo van!
Sporten doe je met plezier! Sporten is investeren in een gezonde toekomst! Ik wil graag in jouw toekomst investeren dus nodig je bij deze uit voor een les cycling en/of bodypump!

Klaas

Klaas
Instructeur Bodypump

Beroep: operatie-assistent

Sporten betekent veel voor mij; gezond met je lichaam bezig zijn en elke keer weer het ontspannende en gezellige moment hiervan ervaren! In 2005 ben ik in aanraking gekomen met de groepsfitnesslessen van Fitness Fitaal. De ideale workout voor je lichaam, intensief en op een leuke manier, wat je deelt met anderen. Je vindt mij o.a. bij de lessen Bodypump en RPM.
Als instructeur probeer ik mijn enthousiasme over te brengen naar de groep.

Hobby's / interesses
Motorrijden, sporten, bios, terrasje, klussen, tuinieren.

Latoya
 

Ik zal mij in het kort voorstellen. Mijn naam is Latoya en ik ben 27 jaar. Al vanaf jongs af aan liep ik rond in de sportschool van mijn ouders. Ik kan wel zeggen dat het sporten er door mijn ouders met de paplepel is ingegoten ;) Sporten doe ik nog altijd met veel plezier. Ik zit altijd vol energie en tijdens de Zumba, shbam en attack kan ik die energie goed kwijt. Het is voor mij altijd een feestje. Ben jij er de volgende keer ook (weer) bij?

Miriam

Miriam
Instructeur Zumba, Steps

Miriam is freelance instructeur en werkt voor verschillende fitness centra. Gelukkig mag Fitness Fitaal ook van haar kwaliteiten gebruik maken en ze hoort ook helemaal bij ons team.

Mia

Mia
Medewerkster facilitaire dienst

Ik werk vanaf mei 2007 als facilitair medewerkster bij Fitness Fitaal en ik heb het prima naar m'n zin. In de ochtenduren kom je mij vast wel ergens tegen in het gebouw.

Hobby's / interesses
Mijn hobby's zijn uiteraard sporten zoals RPM, Aer Fitaal, Bodyattack, Bodystep en Zumba.

Jacqueline

Jacqueline
Bodycombat instructeur

Ik werk als verpleegkundige, maar ben in mijn vrije tijd zeker op de sportschool te vinden. Sinds begin 2011 mag ik het team van Fitness Fitaal versterken en dan wel voor de groepsles: bodycombat. Zelf heb ik altijd veel gesport, zowel in als buiten de sportschool. Ik vind het erg leuk dat ik mijn hobby (als deelnemer) uit heb kunnen breiden naar instructeur.

Hobby's / interesses
Mijn andere hobby's zijn verder: lezen, spelletjes, vrienden/vriendinnen en lekker eten!!!

Wie weet kom ik je binnenkort tegen in de sportstudio.

Gijs

Gijs
Spinning instructeur

Na een aantal jaren Spinning- en RPM lessen gevolgd te hebben, heb ik begin 2011 de cursus voor Spinning instructeur gevolgd, waarna ik de opleiding heb gevolgd tot RPM instructeur.
Als ik zelf geen les geef, kan je mij ook in de fietslessen en in de Bodypump lessen tegen komen (of aan de bar na afloop). Overdag geef ik leiding aan de binnendienst van een groothandel in outdoor- en recreatieartikelen, in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten, muziek, klussen en lezen.

Ruud

Ruud
Instructeur Tai Chi

In 1995 ben ik in aanraking gekomen met Tai-Chi en dat heeft me niet meer losgelaten. Ondanks een fulltime baan heb ik ook nog voldoende tijd voor mijn grootste hobby, sporten. Naast Tai-Chi doe ik aan cycling, RPM en krachttraining.

Hobby's / interesses
Verder houd ik van muziek, uit eten gaan en een terrasje pikken.

Sylvia

Sylvia
Instructeur individuele fitness

Doordat ik bij Fitaal werk, is het niet helemaal onlogisch dat sporten een belangrijke plaats in mijn leven inneemt. Het is echter niet mijn beroep. Ik werk bij Arduin als J0b- en Re-integratiecoach. Maar naast mijn reguliere werk, ben ik zoveel mogelijk aan het sporten. Misschien zie je me eens op mijn mountainbike of skates voorbij vliegen. Of vind je me op de tennis- of golfbaan. Natuurlijk hang ik ook regelmatig aan de apparaten in de studio beneden. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om een paar uur per week in de diezelfde studio als instructeur te werken. Ik vind het geweldig om mensen te motiveren en enthousiasmeren. Dus als je het even niet ziet zitten, maar je weet dat je 'moet' sporten, laat het me weten en ik help je de lol er weer van inzien.

Richard

Richard

Na het behalen van mijn sportopleiding ben ik 15 jaar geleden begonnen als fitness instructeur. In deze 15 jaar heb ik veel ervaring op gedaan en was ik verantwoordelijk voor vele groepslessen. Kennis van groepslessen houd ik up to date door ieder jaar een of twee opleiding te volgen. Daarom ben ik nu qua groepslessen breed inzetbaar. Van bodycombat tot bodyjam tot bodypump en crossfit. Ook lessen als pilates bodybalance cxworx spinning en cardiokickbokstraining kan ik geven. Dus hoop jullie snel in 1 van de groepslessen tegen te komen. Daarnaast ben ik ook vaak te vinden in de fitness en kan ik u helpen met al uw vragen.