Boddy Support

Body Support

Overgewicht

Een veel voorkomende oorzaak van overgewicht is eenvoudig aan te geven: u eet meer dan u verbruikt. De oplossing is makkelijker dan u denkt: ons Bodysupport afslank programma.
Het Bodysupport voedingsprogramma is een persoonlijk en verantwoord voedings/begeleidingsplan, dit alles wordt gecombineerd met een persoonlijk beweegprogramma. Een uniek programma met menu's die speciaal op uw lichaam en leefpatroon zijn afgestemd. Uw persoonlijk beweegprogramma zorgt ervoor dat overtollig vet verdwijnt maar uw spiermassa blijft. Door onze gezondheidschecks kunnen we uw vooruitgang nog beter volgen en u gericht aansturen voor het beste resultaat.

Gezond en effectief

Terwijl bijna iedereen afslankt om gezonder te worden zijn de gevolgde dieetmethodes vaak verre van gezond. Diverse diëten beloven u gouden bergen maar in de praktijk verliest u voornamelijk spierweefsel en vocht. Vocht dat u helaas ook razendsnel terug krijgt. Daarnaast zijn er veel diëten waarin belangrijke en essentiële voedingstoffen ontbreken waardoor u zich slap en lusteloos kunt voelen. Ons Bodysupport voedingsprogramma werkt anders. U krijgt verantwoorde voedingsadviezen van uw Bodysupport coach waarmee u in 12 weken een nieuwe en gezonde manier van leven aanleert. U valt kilo's af en nog belangrijker u blijft slank! Het jojo effect verdwijnt. Wat overblijft? Een gezond lichaam waarin u zich lekker voelt. Zonder loze beloftes maar met wilskracht en het deskundig advies van Bodysupport!

Aanpak

De maaltijden in het voedingsplan zijn eenvoudig te bereiden en heel het gezin kan mee eten! Per week ontvangt u een boodschappenlijst waar alle producten op staan die u die week nodig heeft, deze zijn in iedere supermarkt te koop. Zijn er producten die u niet lust, uw coach zal er zorg voor dragen om samen met u een vervangend product te kiezen, ook kunt u gebruik maken van de bijgevoegde vervangende producten lijst.

U kunt ons voedingsprogramma individueel volgen en u kunt ten alle tijden instromen.
Als u nog geen lid bent kunt u voor een periode van 4 maanden een speciaal Bodysupport abonnement afsluiten.

Meer weten? Mail naar info@fitnessfitaal.nl of bel naar Fitness Fitaal 0118-474466 voor een vrijblijvende afspraak of voor een informatief gesprek.

Kort samengevat

Body Support voedingsprogramma:
Gezond en effectief afvallen!
Duur: 16 weken
Als u het basis programma heeft voltooid, mag u gedurende 6 maanden 1x per maand komen wegen. Dit is uiteraard geheel gratis. Dit stimuleert u ook om uw nieuwe gezonden leefstijl vast te houden!
Kosten: €200,- (exclusief fitnessabonnement Fitness Fitaal)