Grit

GRIT

Wat is GRIT®?

GRIT STRENGTH, dat ontwikkeld is door Les Mills, zorgt ervoor dat deelnemers super snel, super fit raken! Het programma is gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training (HIIT), met piek- en herstelmomenten die deelnemers tot het uiterste drijven. Met behulp van een barbell, gewichtschijven en een step worden tijdens GRIT STRENGTH alle belangrijke spiergroepen aangepakt. Een GRIT STRENGTH sessie geeft je in slechts 30 minuten een full body workout!

Bodyattack

Wat maakt GRIT STRENGTH® uniek?

Les Mills GRIT STRENGTH is een totaal nieuw fitness aanbod, met een duidelijke focus op team training. Bij GRIT STRENGTH wordt er in relatief kleine groepen getraind. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat high intensity interval training, waar GRIT STRENGTH op is gebaseerd, de resultaten levert die de resultaten van conventionele training overtreffen:

  • GRIT STRENGTH zorgt dat je sneller fit wordt.
  • GRIT STRENGTH zorgt dat je harder werkt en het langer volhoudt.
  • GRIT STRENGTH daagt je uit om je fitnessgrenzen te verleggen.
  • GRIT STRENGTH heeft een specifieke structuur, waardoor je nooit een trainingsplateau bereikt.
  • GRIT STRENGTH zorgt dat je ook uren na de training nog calorieën verbrandt.
  • GRIT STRENGTH is de snelste manier om vet te verbranden, met behoud van spiermassa.

Voor wie is GRIT STRENGTH®?

GRIT STRENGTH is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar fitnessniveau naar een hoger niveau wil tillen. Het programma geeft je een authentieke, hardcore workout die je echte fitnessresultaten bezorgt. GRIT STRENGTH is zo ontwikkeld dat leden van bijna elk fitnessniveau deel kunnen nemen. Daarnaast is het programma ideaal voor de doelgroep die graag intensief wil sporten, maar weinig tijd hiervoor heeft. We sluiten hiermee aan op een wereldwijde trainingstrend van korte en zeer intensieve programma's op fantastische muziek. Steeds meer mensen hebben behoefte aan dit soort kor/te workouts, omdat ze gemakkelijker zijn in te passen in het dagelijks leven.