Bodycombat

Bodycombat

Wat is Bodycombat®?

Bodycombat

Bodycombat® is een groepsprogramma op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, boksen en tai-chi. Dit betekent dat er bij Bodycombat® niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie. De combinatie van vechtbewegingen en fantastische muziek zorgt voor zowel een lichamelijke als een mentale uitdaging.

Bodycombat

Voor wie is Bodycombat®?

Bodycombat® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen. Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek. Dus: "put your hands up and start defending yourself"

De kracht van Bodycombat®

Bodycombat® kent net als de andere programma’s van Les Mills een vaste en unieke structuur die garant staat voor veiligheid en resultaat. Een team van experts op het gebied van fitness, vechtsport en fysiotherapie is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het programma. Bodycombat® wordt uitsluitend gegeven bij clubs die daarvoor een licentie hebben. Deze clubs beschikken over instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd voor het geven van Bodycombat®.

De voordelen van Bodycombat®

  • Verbeteren van conditie (cardiovasculaire fitheid)
  • Sterkere botten
  • Meer snelheid / behendigheid / coördinatie
  • Verbeterde lichaamssamenstelling
  • Vermindering van lichaamsgewicht