Groepsfitness

Groepsfitness

In de groepsfitnessstudio (studio 2 & 4) is diverse kracht- en cardioapparatuur aanwezig. In deze studio wordt met deze apparatuur diverse groepsfitnesslessen gegeven. Voor vrijwel elke leeftijd en niveau is het mogelijk om aan de lessen deel te nemen.

Fit Circuit

Na een warming-up van ongeveer 10 minuten worden er in circuitvorm verschillende oefeningen aangeboden. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van diverse cardio-apparaten waaronder roeimachines, steppers, fietsen en crosstrainers. Kortom een complete groepstraining met veel mogelijkheden waarbij naast gezelligheid gewerkt wordt aan de conditie en spierversteviging.

Fitaal Plus (senioren training)

Na een warming-up van ongeveer 10 minuten worden er in circuitvorm verschillende oefeningen aangeboden. Fitaal Plus is een training met als doel de algemene conditie op peil te houden, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan coördinatie- en balansoefeningen.

Callanetics

Op een aangename manier werken aan een sterker en leniger lichaam. Na de warming-up is er veel aandacht voor buik, billen en benen (BBB) en met behulp van dumbells en dynabands worden ook de arm-, schouder- en borstspieren getraind. Kortom een complete training voor het hele lichaam.

Kidz Fitaal

Een groepsfitness les voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Afwisseling, plezier en samen sporten staan centraal.

Club Fitaal

Een groepsfitness les voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Basis fitness oefeningen, afwisseling en samen hard werken komen hier aan bod.

Seizoens Fitness

Een op maat gemaakt afwisselend programma wat gericht is op het seizoen. De seizoens fitness is een uitdagend en afwisselend programma wat toegankelijk is voor iedereen en voor elk niveau.