BodySupport

Ben je niet tevreden over je lichaam of heb je overgewicht? Misschien eet je meer dan je verbruikt. Met BodySupport Afslankprogramma wordt je begeleid om op een verantwoordelijke en persoonlijke manier af te vallen in combinatie met een voor jou op maat gemaakt beweegprogramma.

Alle menu’s binnen het programma worden tevens op jouw lichaam en leefpatroon afgestemd. Samen met het persoonlijke beweegprogramma zorgen we ervoor dat je overtollige vet verdwijnt, terwijl je je spiermassa behoudt. Middels meetmomenten houden we je vooruitgang in de gaten en kunnen we het programma telkens bijstellen indien nodig.

Bij heel veel diëten gaat het om weinig eten, maar hierdoor loop je juist allerlei voedingsstoffen mis. In werkelijkheid verlies je dan ook veel spiermassa en vocht en ga je je lusteloos en slap voelen. Bij BodySupport werk je 12 weken (circa 4 maanden) aan het vinden van een balans in voeding en training en leer je een nieuwe en gezonde leefstijl kennen.

De maaltijden in het voedingsplan zijn eenvoudig te bereiden en heel het gezin kan mee-eten. Hoe werkt het? Je ontvangt elke week een boodschappenlijst met de benodigde producten en we zorgen ervoor dat alles in elke supermarkt te koop is. Lust je een maaltijd écht niet? Samen met je coach ga je dan op zoek naar een vervangend product of je kiest zelf iets uit de bijgevoegde lijst aan vervangende producten.

Wil je gezond én effectief afvallen in 4 maanden? Bel of mail ons voor meer informatie, actuele prijzen of een vrijblijvend intakegesprek.

Stuur een E-mail