Meet The Team: Myrthe

Myrthe is 27 en komt uit Vlissingen. Vroeger heeft ze allerlei sporten geprobeerd: van dansen tot kickboksen en basketballen. In haar zoektocht naar haar favoriete sport ontdekte ze Zumba🙆🏼‍ en de andere groepslessen van LesMills. Hierdoor werd Myrthe zo enthousiast over sporten, dat ze Fitvak op het CIOS heeft behaald én met succes aan twee bikiniwedstrijden👙 heeft meegedaan.

Myrthe geeft Bodypump en Cxworx bij Fitness Fitaal en is daarnaast ook regelmatig zelf in de trainingszaal te vinden🏋🏼‍

Myrthe: “Mijn lichaam fit en sterk houden vind ik heel belangrijk, maar bovenal vind ik het gewoon heel erg leuk! Het meest toffe aan het lesgeven vind ik het motiveren van een grote groep en hen net even die extra herhaling laten doen. Vaak ontdekken mensen op die wijze dat ze meer kunnen dan ze in de eerste instantie dachten💪🏼.”

Wist je trouwens dat Myrthe, naast groepslessen geven, ook iets anders doet wat zij heel erg leuk vindt? In het dagelijks leven combineert ze namelijk het lesgeven met haar andere baan: kapster💇🏼‍ bij Studio KIS. Aldus Myrthe: “de perfecte combi”.

Geplaatst in Meet The Team en getagd met .