Meet The Team: Latoya

Elke maand stellen we onze teamleden aan je voor. Ditmaal is het de beurt aan Latoya. Latoya is 30 jaar en komt uit Vlissingen. Vanaf haar vijfde waren haar ouders eigenaar van een sportschool en zo maakte Latoya al vroeg kennis met fitness en diverse groepslessen🏋🏼‍♂. Van jongs af aan deed ze dan ook fanatiek mee en al snel wilde ze zelf lessen gaan geven.

Na het volgen van een deeltijdopleiding aan het CIOS gaf Latoya danslessen, zumba, yoga, steps en begeleidde ze mensen tijdens het fitnessen. Daarnaast heeft Latoya tot haar 20e met plezier paardgereden🐴.

In 2014, na het afronden van de HBO-opleiding SPH, is Latoya bij Fitness Fitaal terecht gekomen waar ze met plezier de steples op dinsdagochtend en de zumba op woensdagavond verzorgd .

Latoya: “Wanneer ik sport voel ik mij lekker in mijn vel, daarnaast motiveren de enthousiaste mensen in mijn les mij om volovergave les te geven!” #Fitnessfitaal #Samensportenmeerplezier

Geplaatst in Meet The Team en getagd met .