Meet The Team: Mia

Wist je dat Mia al sinds 2005 bij Fitness Fitaal werkt? Daarvoor gaf ze les bij een gymvereniging in Souburg wegens haar eigen turnachtergrond. Sporten? Dat hoort voor Mia bij er gewoon bij en gelukkig vindt ze het ook hartstikke leuk.

Mia verzorgt bij Fitness Fitaal de Body & Mind lessen. Tijdens lessen zoals Bodybalance, Pilates en Yoga versterk je je spieren en maak je je lijf soepeler. Daarnaast brengen de oefeningen en de manier van ademhalen tijdens deze lessen rust in je hoofd en wordt er gewerkt op eigen niveau.

Wat Mia het leukste vindt aan het werken bij Fitness Fitaal? De omgang met mensen en iedereen een leuke les bezorgen. En wist je dat Mia op donderdag een middagje achter de bar staat? Kom vooral eens een koffietje drinken na je training ☕️🏋🏼. #samensportenmeerplezier#fitnessfitaal

Geplaatst in Meet The Team en getagd met .